Ben je op zoek naar een opleiding die wij niet aanbieden, kijk dan eens op de websites van de onderstaande bedrijven. Het zijn bedrijven die net als wij met passie en een hoog kwaliteitstreven aan de weg timmeren.

Overige opleidingen

Hoffelijk Financieel

Hoffelijk heeft zich ten doel gesteld de financiële dienstverlening in Nederland te verbeteren. Dit komt voort uit een passie voor het vak. Het doel is om mensen de toegevoegde waarde te laten ervaren van financiële diensten. Dit doet Hoffelijk door consumenten te helpen met (complexe) financiële vraagstukken, banken kwalitatief goede medewerkers te bieden die een verandering teweeg brengen en passie voor het vak uitstralen en adviseurs te helpen om hun klanten beter te bedienen.

Opleidingen zijn onder andere Erkend Aankoopbemiddelaar, Zakelijk Inkomen Bepalen en een uiterst complete lijn aan WFT-opleidingen, van e-leerlijnen en zelfstudie pakketten to de ‘WFT-Experience’.

De ScheidingsDeskundige

Dit bedrijf biedt een platform voor scheidingsprofessionals. Zij organiseren bijeenkomsten en houden hun leden op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen in scheidingsland. Ook bieden zij een hoogwaardige infrastructuur voor het begeleiden van scheidingsprocessen. De ScheidingsDeskundige organiseert ook opleidingen voor professionals die hun kennis op het gebied van scheiding willen verbreden en verdiepen.

Opleidingen zijn onder andere FEA Particulier en Ondernemer, Examentraining FEA Particulier, RFEA Actualiteiten & Praktijkdagen en de Specialisatieopleiding Familiemediation.