Opleiding Persoonlijke ontwikkeling/Persoonlijk Leiderschap

De opleiding Persoonlijke ontwikkeling/Persoonlijk Leiderschap (POPL) is bedoeld voor diegenen die meer uit hun werk en hun leven willen halen en/of die op een keerpunt staan in hun carrière door (naderend) ontslag, promotie, of een verandering van werkzaamheden. Zit je er qua energie en motivatie ‘doorheen’ of weet je niet welke kant je met je (professionele) leven op wil? Dan is deze opleiding iets voor jou!

  • WERKVORMEN

    Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van demonstraties, presentaties, rollenspellen en intervisie.

  • AANDACHTSGEBIEDEN

    Wat zijn mijn drijfveren en hoe is mijn gedrag? Wat zijn mijn dieper liggende overtuigingen over mijn (privé- en zakelijk) leven? Waar ben ik goed in en wat wil ik ontwikkelen? Hoe is mijn toekomstbeeld? Waar kom ik vandaan en waar wil ik naartoe? Welke weerstand, dilemma’s en stress kom ik in mijn dagelijks leven tegen en hoe ga ik daarmee om? Hoe zou ik daar effectiever mee om kunnen gaan? Hoe ga ik om met de balans privé/werk? Hoe ga ik effectief om met mijn tijd? Hoe maak ik keuzes? Hoe prioriteer ik? Hoe communiceer ik? Hoe ga ik om met mezelf en met anderen? Hoe kom ik tot persoonlijke groei? Hoe kom ik tot zelfleiderschap? Hoe kom ik tot ontspanning en kan ik mijzelf opladen? Wat wordt mijn persoonlijke actieplan?

Persoonlijke Ontwikkeling/Persoonlijk Leiderschap

Tijdens de les/coachingsdagen wordt er veel aandacht besteed aan (zelf)reflectie. Je krijgt op deze manier een goed inzicht in je eigen (levens)doelen, drijfveren en je eigen gedrag en vaardigheden. Ook besteden we aandacht aan verandering en authenticiteit, het effectief bereiken van doelstellingen en het functioneren vanuit overtuiging, passie en inspiratie in je (privé- en zakelijk) leven.

Tijdens de opleiding POPL ga je intensief aan de gang met je eigen thema’s en krijg je tools in handen om de kwaliteit van je leven (werk en privé) te verhogen. Het gezamenlijk leren in de groep werkt hierbij stimulerend. De docent treedt actief op als coach.

De opleiding is zeer praktisch ingestoken. Het geleerde kan onmiddellijk in de praktijk worden toegepast. Tijdens de opleiding werken we vanuit een (beperkte) reader die je ook na de opleiding ter ondersteuning kan gebruiken. De inzichten die je tijdens de opleiding POPL opdoet verwerk je in een ‘actieplan’.

Praktische informatie opleiding
Incompany prijs opleiding€ 995 vrij van btw per deelnemer
Aantal deelnemers
minimaal 7, maximaal 12
Lestijden09:30 tot 16:15
Studieduur inclusief lesuren25 uren
Duur van de opleiding3 losse dagen (totaal 6 dagdelen)

Uitsluitend incompany aangeboden

Deze opleiding wordt op dit moment uitsluitend incompany aangeboden. Voor nadere informatie, neem contact met ons op.