Offermans & van Gemert BV is een bedrijf dat zich richt op de ondersteuning van professionals in diverse branches op het gebied van communicatieve vaardigheden, adviesvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseren wij kwalitatief hoogstaande vakinhoudelijke opleidingen en trainingen voor professionals die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening bij banken, verzekeraars, accountancy/belastingadviespraktijk, consultants en advieskantoren.

Het is onze passie om onze talenten zodanig in te zetten dat wij professionals (adviseurs, accountmanagers, leidinggevenden, coaches, mediators, etcetera) effectief ondersteunen bij het nastreven van hun passie en het ontwikkelen van hun talenten. Daarom is ons motto:

Empowering Professionals

Vanwege ons streven naar het optimaliseren van onze dienstverlening en het waarborgen hiervan hanteren wij de methode van de ISO 9001:2015 certificering. Wij hebben daartoe alle aspecten van onze bedrijfsvoering beschreven, monitoren en meten deze en streven naar een constante kwaliteitsverbetering.

Kernwaarden in onze bedrijfsvoering zijn:

Kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit, accuratesse, ‘mastership’ en passie

Naast het verzorgen van opleidingen en trainingen houdt Offermans & van Gemert BV zich ook bezig met consultancy, advisering, coaching, congressen, lezingen, mediation, projectmanagement, examinering, onderzoek en publicatie op het gebied van financiële planning, financial life planning, adviesvaardigheden, verandertrajecten en commmunicatie.

Martien Offermans MFP RPLP

Opleider, Trainer, Coach en Mediator

Martien W. Offermans MFP RPLP is sinds 2000 actief bij Offermans & van Gemert BV. Na aanvankelijk werkzaam te zijn als vakinhoudelijk docent op het brede vlak van financiële planning (fiscaal recht, estate planning, toekomstvoorzieningen, beleggen, financieren, de IB-ondernemer en de DGA, integratie) ontwikkelde hij in 2008 de opleiding Private Life Planning. Dit vanuit de overtuiging dat vaardigheden op het gebied van coaching, counselling, onderhandeling en mediation essentiële competenties zijn voor professionals. In de jaren daarna ontwikkelde hij de opleidingen Non-Verbale Communicatie en Business Consultancy. Vanuit dezelfde overtuiging, met dezelfde passie voor het vak. Martien heeft naast zijn werk als opleider en trainer een praktijk in coaching, counselling en meditation. In 2000 heeft hij de scriptieprijs ontvangen voor zijn MFP afstudeerscriptie ‘Universal Finance, ethiek en integriteit in de financiële dienstverlening’.

Martien Offermans

Drs. Kitty van Gemert MFP RPLP

Opleider, trainer en coach

Kitty van Gemert MFP RPLP is sinds 2001 actief bij Offermans & van Gemert BV als opleider, trainer en coach. In 1997 studeerde zij af als internationaal financieel econome. In 2002 studeerde zij Cum Laude af voor haar MFP opleiding. Bij het overdragen van vakinhoudelijke kennis, training in vaardigheden en het coachen van deelnemers staat bij Kitty ‘empowerment’ centraal: de ander dusdanig ondersteunen dat deze zelfstandig verder kan. Kitty heeft naast haar werk als opleider en trainer een praktijk in coaching en begeleiding van (kleinschalige) ondernemers, zowel zakelijk als in privé. Ook is ze actief als gepassioneerd en professioneel fotograaf met oog voor het kleinste detail. Alle foto‘s van deze website zijn door haar gemaakt, evenals de foto’s in de reader van de opleiding Non Verbale Communicatie.

Kitty van Gemert

Freelance docenten

Uit een oogpunt van continuīteit en kwaliteit werken wij samen met een beperkte groep freelance docenten. Dit zijn allen hooggekwalificeerde vakspecialisten. Zij beschikken naast senioriteit op hun vakgebied over uitmuntende didactische en communicatieve vaardigheden.