Vanuit het streven naar continuīteit en optimalisering van one dienstverlening werken wij samen met een klein aantal strategische parters.

Strategic Partners Offermans & van Gemert BV
Overige opleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding die wij niet aanbieden, kijk dan eens op de websites van de onderstaande bedrijven. Het zijn bedrijven die net als wij met passie en een hoog kwaliteitstreven aan de weg timmeren.

Private Wealth Support

Offermans & van Gemert BV is een strategic partner van Private Wealth Support. Zij bieden de Private Wealth Navigator© software aan. Deze financiële planning software biedt de mogelijkheid om de volledige financiële positie (holistische benadering) van de klant  in beeld te brengen en deze op geavanceerde wijze over een periode van maximaal 50 jaar door te rekenen. Hierdoor ontstaat een gedetailleerd inzicht in de toekomstige cashflow (zowel privé als BV en de correlatie tussen beiden) alsmede de ontwikkeling van het (belegbaar) vermogen. De haalbaarheid van een bepaald gewenst Netto Besteedbaar Inkomen (NBI) en overige wensen en doelstellingen wordt op een inzichtelijke (ook grafische) wijze in beeld gebracht.

De ScheidingsDeskundige

Dit bedrijf biedt een platform voor scheidingsprofessionals. Zij organiseren bijeenkomsten en houden hun leden op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen in scheidingsland. Ook bieden zij een hoogwaardige infrastructuur voor het begeleiden van scheidingsprocessen. De ScheidingsDeskundige organiseert ook opleidingen voor professionals die hun kennis op het gebied van scheiding willen verbreden en verdiepen.

Opleidingen zijn onder andere FEA Particulier en Ondernemer, Examentraining FEA Particulier, RFEA Actualiteiten & Praktijkdagen en de Specialisatieopleiding Familiemediation.

Impact opleiding en training

Gecertificeerd Aankoopbegeleider

Als hypotheekadviseur wil je jouw klanten ook begeleiden bij de aankoop van een woning. Volg daarom de opleiding tot Gecertificeerd aankoopbegeleider. Je wordt getraind in alle aspecten van het aankoopproces en leert je klant op professionele wijze te begeleiden van de eerste bezichtiging tot de overdracht van de woning bij de notaris.Tijdens de opleiding doe je veel theoretische kennis op, maar wordt er vooral aandacht besteed aan de praktische invulling van deze theorie. Aan het eind van de opleiding kun je deelnemen aan het examen.

De opleiding bestaat uit 5 bijeenkomsten van één dagdeel. De theorie staat in een fraaie syllabus, die handig is als naslagwerk. Daarnaast werken we met casuïstiek en opdrachten. Tijdens de bijeenkomsten worden voornamelijk praktische toepassingen besproken.

Aan het eind van de opleiding doe je examen. Met het behaalde certificaat ‘Gecertificeerd aankoopbegeleider’ kun je je verzekeren bij de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars voor jouw activiteiten als aankoopbegeleider.

De Gecertificeerd aankoopbegeleiders komen in een exclusief kwaliteitsregister op www.aankoopbegeleider.nl, waarin informatie wordt verstrekt aan de consument en waarin de consument jou en jouw kantoor kan vinden.