Opleiding Private Life Planning

De opleiding Private Life Planning (PLP) is een op de Nederlandse markt aangepaste 6-daagse beroepsopleiding op het gebied van financial life planning. Tijdens deze opleiding ontwikkel je als deelnemer effectief gedrag en essentiële vaardigheden op het gebied van financial life planning, coaching, counselling, onderhandelen en mediation. Je leert op deze manier een daadwerkelijke verdieping in klantcontact te realiseren en bent vervolgens in staat om op een breder vlak als ‘trusted advisor’ (‘uurtariefwaardige’) rollen te bekleden.

  • BEPROEFD EN SUCCESVOL

    Sinds 2008 organiseert Offermans & van Gemert BV de opleiding Private Life Planning. Deze beproefde en succesvolle opleiding in ‘excellente advisering’ is inmiddels door meer dan 30 groepen gevolgd.

  • VOOR WIE

    Deze opleiding is bedoeld voor financiële professionals die hun slagkracht willen vergroten door naast hun vakinhoudelijke kennis en ervaring te investeren in het uitbreiden van hun potentieel aan emotionele en sociale vaardigheden.

  • INHOUD CASUĪSTIEK

    De casuïstiek waarmee we tijdens de opleiding werken is gericht op de externe klant (de consument), de interne klant (de medewerkers), de ondernemer in privé en de ondernemer zakelijk (MKB/familiebedrijf).

Tijdens de opleiding werken we met een positieve benadering. We gaan uit van wat al goed gaat, vervolgens kijken we wat er verbeterd of ontwikkeld kan worden. Je authenticiteit en keuzevrijheid staan hierbij voorop, er is geen sprake van het aanleren van ‘trucjes’. We werken in een ontspannen sfeer (zonder video-opnamen) en de inhoud van de opleiding is zeer concreet, we blijven ‘met beide benen op de grond’. De opleiding PLP is bovendien uiterst praktisch ingestoken, na de lesdag kan je het geleerde meteen in de praktijk inzetten. Je hebt de keuze om de opleiding af te sluiten met een examen (hieraan zijn geen kosten verbonden).

De deelnemers die de opleiding en het examen van de opleiding PLP met goed gevolg hebben afgerond kunnen onder voorwaarden toetreden tot het Register Private Life Planning en hebben dan het recht om de titel RPLP® te voeren (hieraan zijn geen verdere kosten en verplichtingen verbonden). Het register is hier in te zien.

Nadere informatie opleiding PLP

Van deze opleiding is een uitgebreide brochure beschikbaar. Stuur ons een email om deze per omgaande te ontvangen.

Praktische informatie opleiding
Prijs opleiding (alles inclusief)€ 2.545 vrij van btw per deelnemer
Aantal deelnemers
minimaal 7, maximaal 12
Lestijden09:30 tot 16:15 (dag 6 tot 17:00)
Duur van de opleiding6 losse dagen (totaal 12 dagdelen)
Studieduur inclusief lesuren100 uren
PE punten6 SEH A punten en 6 SEH B punten
35 RB punten niet-fiscaal

Inschrijven Private Life Planning

0 + 2 = ?

FAQ

Opleiding Private Life Planning