De Opleiding PLP+ staat open voor Register Private Life Planners (heb je de Opleiding PLP nog niet gevolgd, kijk dan hier voor meer informatie over deze opleiding).

Tijdens de driedaagse Opleiding PLP+ frissen we de inhoud van de volledige opleiding PLP op.

Vervolgens gaan we tijdens deze opleiding aan de slag met profiling via het Enneagram. Je doet op intensieve wijze kennis op van het Enneagram en de negen typen. Je leert het type van de cliënt in een gesprek te achterhalen en ontdekt hiermee iemands bewuste en onbewuste mentale- en emotionele drijfveren. Met deze kennis kun je voorspellen wat iemands sterke- en zwakke punten, angsten, beperkende patronen en waarden zijn. Je leert inschatten hoe iemand zich in uiteenlopende situaties zal gedragen.

Om je PLP kennis en vaardigheden nog verder te verdiepen gaan we ook aan de slag met non-verbale communicatie en analyseren we uiteenlopende cliënt casussen die gaan over het begeleiden van ‘lastige’ cliënten.

Deze opgefriste en verdiepende inzichten zullen je in de praktijk verder helpen bij het begeleiden van je cliënten als adviseur, relatiebeheerder, leidinggevende, coach, counseller, onderhandelaar en mediator.

Praktische informatie Opleiding
Prijs opleiding PLP+Kosten € 1.245 vrij van btw
Aantal deelnemersmaximaal 12
Lestijden09:30 tot 16:15
Duur van de opleiding3 lesdagen van elk 2 dagdelen
Verplichte vooropleidingPrivate Life Planning
Studieduur inclusief lesuren24 uren
PE puntenSEH: 12 B punten

Heb je de opleiding Private Life Planning nog niet gevolgd, kijk dan hier voor informatie over deze opleiding!

Inschrijven PLP+ opleiding

3 + 4 = ?