Partner: Impact Opleiding & Training

Gecertificeerd Aankoopbegeleider

Als hypotheekadviseur wil je jouw klanten ook begeleiden bij de aankoop van een woning. Volg daarom de opleiding tot Gecertificeerd aankoopbegeleider. Je wordt getraind in alle aspecten van het aankoopproces en leert je klant op professionele wijze te begeleiden van de eerste bezichtiging tot de overdracht van de woning bij de notaris.Tijdens de opleiding doe je veel theoretische kennis op, maar wordt er vooral aandacht besteed aan de praktische invulling van deze theorie. Aan het eind van de opleiding kun je deelnemen aan het examen.

De opleiding bestaat uit 5 bijeenkomsten van één dagdeel. De theorie staat in een fraaie syllabus, die handig is als naslagwerk. Daarnaast werken we met casuïstiek en opdrachten. Tijdens de bijeenkomsten worden voornamelijk praktische toepassingen besproken.

Aan het eind van de opleiding doe je examen. Met het behaalde certificaat ‘Gecertificeerd aankoopbegeleider’ kun je je verzekeren bij de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars voor jouw activiteiten als aankoopbegeleider.

De Gecertificeerd aankoopbegeleiders komen in een exclusief kwaliteitsregister op www.aankoopbegeleider.nl, waarin informatie wordt verstrekt aan de consument en waarin de consument jou en jouw kantoor kan vinden.

Praktische informatie opleiding
Prijs opleiding€ 750 vrij van btw per deelnemer
Lestijden09:30 tot 12:30
Duur van de opleiding5 losse dagen
PE punten6 SEH B punten

Inschrijven Gecertificeerd Aankoopbegeleider

3 + 1 = ?